Het zoutpad

Over oude wegen naar een nieuw begin

Raynor Winn en haar man zijn al meer dan dertig jaar samen Hun oude boerderij in Wales hebben ze omgebouwd tot een goedlopende Bed & Breakfast. Dan raken ze binnen een paar dagen alles kwijt: ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en ze krijgen te horen dat Moth een ernstige ziekte heeft. Ze hebben niets meer over en nog maar weinig tijd. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan het eeuwenoude South West Coast Path lopen, weg van alles en iedereen.  Het Zoutpad is een inspirerend, openhartig en schitterend geschreven verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, als je alles bent kwijtgeraakt.

Uitgeverij: Balans
Verschijningdatum: 28 december 2018